fredag 21 april 2017

3-årig födelsedag och första barnkalaset


 Den 7 april fyllde Alva 3 år. För ca ett år sedan firade vi vår första födelsedag, Alvas andra, tillsammans. Nu firade vi vår andra födelsedag, Alvas tredje, tillsammans. Då på ett hotellrum i Seoul med en annan svenska familj som hämtade sitt första barn. Nu hemma i Lomma med storebror Viggo.

På själva födelsedagen firade vi bara i vår familj. Släkten skulle ju fira henne sedan i samband med namngivningen. Hon fick sina paket på morgonen innan dagis och på kvällen åt vi pizza som hon gillar. På lördagen kom mormor och hälsade på och hade med sig presenter. Alva återberättade detta sedan när man pratade med henne om hennes födelsedag, "mormor paket tack så mycket" :)På söndagen hade vi bjudit hem några kompisar på barnkalas. Det är inte alla som har barnkalas redan när de fyller 3 år men när Viggo fyllde 3 så hade vi det, jag älskar kalas och tillfällen att fira och hade längtat efter att få fira mitt första barn med ett barnkalas. Och vi kunde ju inte vara sämre med Alva, då fick vi ju göra samma sak för henne. Hon tyckte att det var väldigt spännande och hade inte ro att sova middag innan kompisarna skulle komma.


Efter lite fika och glass lekte de en stund inne sen hade vi tur med vädret så vi kunde vara ute i trädgården och leka. Sen avslutades kalaset med den klassiska fiskdammen. Mycket nöjda och glada barn, speciellt födelsedagsbarnet!1 kommentar:

  1. Åh så mysigt! Ser ut som Alva blev firad ordentligt :) Går så otroligt fort, tycker ni hämtade hem henne nyss och snart är det vår tur. Jag längtar med tills vi får ha vårt första kalas med vår lille son. Kommer bli toppen!

    SvaraRadera