torsdag 28 maj 2015

Nu är vi på gång!

 Nu har vi kommit en bra bit på vägen mot ett syskon. Något som ibland kan kännas som en bergsbestigning, (Foto: Cornelia Armano, Grand Canyon)

Avtalet är påskrivet och den första inbetalningen på ca 118 000 kr (!) är gjord. Nu har vi fått tillgång till alla instruktioner och dokument som vi behöver för att göra ansökan till Sydkorea. Så nu är det bara till att kavla upp ärmarna och sätta igång med arbetet.

Igår fick vi även vårt psykologintyg. Det kändes lite konstigt att läsa om sig själv på det sättet och med de uttrycken. Men psykologen ansåg oss iaf vara sunda människor som han rekommenderar att adoptera ytterligare ett barn :)

1 kommentar:

  1. Superkul att ni är på gång med syskon! Även om våra barn är vuxna nu, den minsta tar studenten nästa vecka, så är det så kul att följa er.
    Men vilken ökning av kostnaden sen vi adopterade, vi tycket det var dyrt då men det var ju 1/3 av kostnaden som ni har. Ett litet tips som jag såg på Facebook som jag tror skulle sälja, tavlor med födelseland/stad och någon fras från deras bakgrund. Jag tyckte det var så fint och skulle gärna beställa på mina barn. Bara ett litet tips i all välmening.

    SvaraRadera