lördag 14 januari 2017

ThailandSå kom äntligen dagen när vårt stora äventyr skulle börja. Resan och långvistelsen i Thailand. Den långa flygresan mellan Köpenhamn och Bangkok gick helt okej. Viggo hade svårt att somna men sov bra när han väl hade somnat. Men sen blev han åksjuk och kräktes flera gånger sista biten då det var lite turbulent. Alva somnade helt okej men sov jätteroligt. Hon vaknade till och var ledsen flera gånger. Som tur var hade jag med mig bärselen och fick ta henne och gå iväg och vagga henne då och då och hon sov även stundtals i den när jag satt ner med henne. Men vi tog oss igenom det!
Två dagar hade vi sedan i Bangkok innan vi skulle åka vidare till Koh Lanta. Vi åkte tunnelbana, sky train, flodbåt och lekte i en park varvat med bad i poolen på taket på hotellet.


Sen tog vi flyget till Krabi och sen vidare med minibuss till Koh Lanta.
Nu har vi varit här på Koh Lanta i sex dagar och trivs jättebra! Visst är det många konflikter med barnen om än det enaoch än det andra. De är ju 2,5 och 4,5 år så det är ju oundvikligt. Och det är inte alltid så lätt att sköta sig på restaurang två gånger om dagen varje dag. Men de andra stunderna passar vi på att njuta. Att få vara i det här varma och underbara klimatet och det enkla livet med bad och strandhäng varje dag är sååå mycket bättre än den Skånska, kalla, regniga vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar