tisdag 3 januari 2017

Reseförberedelser pågår

Nu är det nära! Bara ett par dagar kvar innan vi reser till Thailand. Våra två hämtresor till Sydkorea då vi har fått våra två älskade barn har varit våra största äventyr hittills men tillsammans som familj med våra barn så är detta nog vårt livs största äventyr.

Idag var vi och tog våra sista vaccinationer, huset är städat och tvättmaskinen går för fullt. Vi avslutar saker på jobbet och inhandlar de sista sakerna vi behöver för resan. I morgon är det stora packar-dagen. Tycker alltid att det är lika svårt och stressigt att packa och ännu mer nu när man har två personer till att tänka på. Och dessutom ska vara i väg så länge. Det är mycket prylar som ska förberedas och tas med! Visst, det mesta går att köpa där, men man vill ändå ha med sig så mycket det går för att vara på säkra sidan.

Häromdagen hittade Måns den här fantastiska resväskan, BedBox från JetKids, som man kan göra om till en säng åt barnen. Dyr! Men kommer vara så väl värd pengarna om barnen sover länge och gott med hjälp av dem. Lovar att återkomma med en recension.

Vår plan är att få ner allt i två stora resväskor, plus lite leksaker och kuddar till barnen i deras BedBox väskor samt att jag och Måns har varsitt handbagage i form av ryggsäckar. En datorryggsäck med diverse tekniska prylar som ipad, dator, dvd-spelare, filmer, kamera etc. och sen har jag en större ryggsäck, ca 40 liter, där jag kan ta pyssel till barnen, ombyteskläder, snacks, pyjamasar m.m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar