fredag 1 juli 2016

Midsommarfirande


Det är inte helt enkelt att få till ett familjefoto där alla tittar in i kameran samtidigt, ler och inte blundar ;)

Vi funderade fram och tillbaka hur vi skulle göra med midsommarfirandet i år. Till slut valde vi ett lugnt midsommarfirande med min mamma i hennes särbos sommarhus i Båstad med deras vänner. Bara pensionärer alltså och inga andra barnfamiljer. I år kändes det som ett lugnt och bra alternativ.

Jag körde upp redan dagen innan midsommarafton då Måns var på svensexa. Förutom en stressig bilresa på en timme med båda barnen i baksätet som höll på att busa, tjoa och tjimma så gick det jättebra på eftermiddagen och kvällen. Det gick också jättebra att natta båda barnen där själv och de sov också bra hela natten. Hemma i vårt eget hus gick natten lite sämre. Vi fick ett sms av grannen som berättade att vi hade översvämning i våra källare så Måns fick bege sig hem kl 01 smått berusad för att pumpa ut vatten ur källaren. Grannens dotter var själv hemma så de hjälptes åt med deras och våran källaren och var klara först kl 04 på morgonen.


På förmiddagen på midsommarafton tog jag med båda barnen själv till Malenbadet i Båstad. Det kändes lite läskigt hur det skulle gå att vara där helt själv med dem men det gick jättebra.

På eftermiddag kom en trött pappa upp med tåget och vi åt midsommarlunch tillsammans med de andra gästerna. Sen tog jag och Måns barnen och cyklade in till Båstad centrum, lekte på lekplatsen, barnen badade i havet och vi åt glass. Sen fick vi grillat till kvällsmat och barnen lekte i trädgården innan läggdags. Det var nog trötta men nöjda barn som la sig den kvällen :) En riktigt bra helg med andra ord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar