onsdag 22 juni 2016

I tidningen!Ammande mammor sägs få sk "amnings-hjärna", man blir allmänt förvirrad och glömsk. Men jag kan säga att man som föräldraledig till adopterade barn också får nåt liknande. Om ni har något förslag på vad man skulle kunna kalla det så skriv gärna en kommentar :)

Man får försöka att fokusera på och komma ihåg de allra viktigaste sakerna som typ vilken tid man ska hämta storebror på dagis osv. Dels tror jag att det beror på allt som är nytt och förändrat och sen är stressnivån på ett helt annat plan än vanligt. Samtidigt som dagarna och veckorna känns som de går väldigt långsamt går de också i ett rasande tempo och man hinner inte med att varken att tänka eller uträtta saker som behöver göras.

Jag har tex helt glömt bort att publicera en länk till en tidningsartikel som jag var med i för ett litet tag sedan. Det var en journalist som hade hittat Facebook-gruppen som vi har för den sk öppna förskolan för adoptivfamiljer i Lomma. De skulle ha en serie i tidningen och hon ville skriva ett reportage om vår mötesplats. Självklart sa jag! Min önskan är ju såklart att så många som möjligt ska förstå vikten av sånna här mötesplatser och att nya adoptivfamiljer ska hitta dit.

Här kan ni läsa artikeln. Tyvärr blev inte alla ändringar i texten gjord som jag föreslog, jag tycker tex inte att träffarna är främst för oss föräldrar, de är lika viktiga för både barn och föräldrar. Well, well så blir det ibland :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar