måndag 4 april 2016

Tredje träffen

 Vi var lite tidiga till träffen så vi gick till Starbucks och öpte med oss varsin kaffe och te och gick och satte oss i solen utanför SWS.

Idag har den stora happeningen varit att vi skulle ha en träff med lillasyster. När vi fick datumet för när vårt ärende skulle vinna laga kraft och datum för när vi skulle resa tillbaka frågade vi om vi kunde få en träff till innan överlämningen. Det är vi jätteglada över att vi gjorde! Det kändes bra och lugnande för oss och vi tror att det även var bra för henne att träffa oss en gång till innan överlämningen då det ju nu var mer än tre veckor sedan vi träffade henne.

Träffen gick jättebra. Hon var glad över att se oss och vi fick leka och gosa med henne. Som vanligt bar hon runt på en tidning som hon knappt släppte taget om och idag hade hon även en barnbok som hon bar runt på. Hon bar iofs inte bara runt på dem utan satte sig ofta och bläddrade och "läste" i dem. När det var dags att gå gick vi tillsammans från SWS med lillasyster och fostermamman men när vi skulle gå in på apoteket och de skulle gå vidare så blev hon jätteledsen över att vi sa hejdå och försvann :( Så jag gick ut på gatan igen och kramade och tröstade henne och då blev hon lugn. Sen sa vi hejdå igen och då gick det bättre och hon följde med fostermamman. Även om hon blev ledsen så värmde det i mamma-hjärtat att hon inte ville skiljas från oss.

Efter vår träff gick jag och Måns och åt lunch på vårt favoritställe i hela Seoul när det kommer till Korean BBQ. Vi var där två gånger när vi hämtade Viggo och nu har hunnit med två gånger till där. Om ni ska till Seoul och Gangnam området  rekommendera att äta där. När jag har lite mer tid ska jag ge en beskrivning hur man hittar dit.


Eftermiddagen ägnade vi åt att fixa några av våra sista ärenden som vi behövde göra innan överlämningen i morgon. Vi åkte till leksaksgatan i Dongdaemun och köpte en present till Viggo och ett par leksaker till lillasyster. Sen delade vi på oss, Måns åkte till en mataffär för att köpa det vi inte hittade i affären igår och jag gick till Kyobo bookstore och köpte två böcker till lillasyster.

I morgon är det dagen D, då är det dags för överlämningen! Både spännande men också väldigt pirrigt och lit nervöst.
I dag har våra vänner haft sina överlämningar och vi har fått rapporter om att det har gått jättebra. Så roligt och skönt att höra!

För familj och vänner som är inbjudna till den hemliga bloggen finns där nu ett inlägg från dagens träff.

6 kommentarer:

 1. Åh va spännande att höra! Så kul att ni snart får henne, önskar er all lycka till! Kram

  SvaraRadera
 2. Tvaskablitre4 april 2016 11:18

  Åh så spännande! Snart är det dags i er asiatiska tid, här är det nu mån kväll. Lycka till i morgon

  SvaraRadera
 3. Lycka till!! Vilken fantastisk dag ni har framför er :)

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar dag ni har framför er :) Stort lycka till!!!

  SvaraRadera