lördag 26 mars 2016

Påskledigt


Det har varit perfekt tajming att vi påskledigheten kom så här en vecka innan vi ska åka. Då har vi fått lite extra ledig tid att göra klart lite små byggprojekt här hemma. Och även hunnit köpa en del av de sista sakerna vi behöver inför lillasysters hemkomst. Men några saker saknar vi fortfarande som skor och gummistövlar tex. Men det får vi nog ta när vi har fått henne och kommit hem så att vi kan mäta hennes fötter ordentligt.

Annars har vi tagit det ganska lugnt och varit hemma mycket. Viggo åkte på ännu en förkylning och hosta när vi kom hem och han började på dagis igen. Så han har varit lite hängig och kan ju inte anstränga sig så mycket pga sin hosta och förkylningsastma. Men idag fick vi äntligen lite sol och tog en promenad ner till stranden. Det var riktigt skönt! Solen har börjat kännas lite vårvarm här i Skåne. Men när vi återvänder till Seoul hoppas vi på ännu mer vårvärme, det verkar vara sådär 15-20 grader där nu, så skönt att vi kommer kunna vara ute en del!

Påskharen kom också och hälsade på. Det blev ingen avancerad skattjakt med karta och så, det får nog vänta ett år eller två. Men två påskägg fån oss och mormor hade han lämnat efter sig till Viggos förtjusning :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar