tisdag 1 mars 2016

Hemliga inlägg

Nu när vi kommer att vara i Korea och träffa lillasyster så kommer vi såklart att fortsätta att blogga! Så mycket vi hinner. Vi kommer dock inte att lägga ut bilder på dottern här publikt på bloggen, det varken får eller vill vi nu innan hon är juridiskt vår.  Så jag har skapat en hemlig blogg för just de inläggen så att vi ska kunna visa familj och vänner bilder på dottern och vår(a) träff(ar) som jag kommer att länka till här på bloggen. För att inte riskera att några bilder kommer på villovägar, misstror ingen men vet att det är lätt hänt ändå, så kommer jag att vara ganska strikt och bara lägga till just familj och personer vi känner som får tillgång till de hemliga inläggen. Men så fort processen är klar i Korea och vi kommer hem med dottern så kommer även alla andra att få kunna se bilder på henne :) Och såklart kommer jag även att skriva andra inlägg från vår resa som inte är hemliga som alla kommer att kunna se här.

8 kommentarer:

 1. Hej! Det är så roligt att få följa era förberedelser och jag gläds för er skull att ni nu blir fyra i familjen. Tack för att ni delar med er! Vi är mitt uppe i adoptionsprocessen och håller på att samla in papper till just Sydkorea nu. Önskar er allt gott på er resa! Hälsningar Ellinor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är roligt och glädjande att få dela med sig också :) Vad roligt att ni är på gång med att adoptera från Sydkorea, grattis! Om ni har Facebook så är ni hjärtligt välkomna till Sydkoreagruppen där. Den är hemlig så antingen måste ni bli vän med mig eller någon annan som är medlem som kan lägga till er eller så kan ni ge era mejladresser till någon som är med i gruppen som kan lägga till er.

   Radera
 2. Tvaskablitre1 mars 2016 10:51

  Stort lycka till på resan mot er dotter!

  SvaraRadera
 3. Ååh, snart åker ni! Pirrigt värre <3
  Varmt lycka till och en stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu börjar det bli pirrigt, men härligt :) TACK!

   Radera
 4. Är så fantastiskt avundsjuk på er ��!! Vi kom hem med vår skatt från Korea 4/4 2015 och jag längtar ofantligt mycket efter ett syskon och att få återse Seoul som fick en plats i mitt hjärt direkt. Önskar er all lycka till, det är ju så ofattbart stort det ni ska få vara med ännu en gång!! Lycka lycka lycka till nu!!! Lisa

  SvaraRadera
 5. Å va roligt att ni också har barn från Sydkorea! Grattis! Då har ni snart varit hemma i ett år :) Snart dags att sätta igång med syskonplanerna kanske då? ;) Håller helt med dig, vi blev också förälskade i Seoul och har längtat efter att få åka tillbaka. Tack för alla lyckönskningar!

  SvaraRadera