torsdag 10 mars 2016

Dagarna rullar på


Street food i massor! Sånna här ställen är riktigt roligt att gå igenom och prova det man vågar ;)

Men det bästa av allt är att Viggo är frisk igen! Igår hade han rejält med feber på kvällen och natten men på morgonen vaknade han feberfri, pigg och glad igen, så himla skönt! Så vi promenerade ut med honom i vagnen ett par timmar mitt på dagen och sen fick han ta det lugnt och hänga på hotellrummet och titta på TV och leka med sina leksaker. Jag försökte shoppa kläder på Namdaemun marknaden men det gick som vanligt sisådär. Framförallt är det så himla svårt med storlekarna! De använder olika typer av storlekar i sina kläder och frågar man försäljarna så har de dålig koll. Jag borde varit mer rutinerad den här gången och tex mätt lillasyster när vi träffade henne och tagit med kläder som passar Viggo och mätt med men det gjorde inte dumma jag. Några plagg lyckades jag köpa men det jag köpte till Viggo är lite för litet och det jag köpte till lillasyster är för stort, men det är bättre att det är på det hållet.

Vi var så glada och nöjda över det sköna vårvädret i början av veckan men de senaste dagarna har temperaturerna sjunkit rejält och det är tom minusgrader. Så det är ganska kallt att vara ute på stan, men som tur är skiner solen så den värmer en del.

Vilken ska jag välja, det finns så mycket!

I förrgår tog vi en promenad till Dongdaemun, målet var den sk "leksaks-gatan" och "sko-gatorna". Det var rena himmelriket för Viggo med en hel gata full med leksaksaffärer. där lyckades vi däremot shoppa en del, både till Viggo och till lillasyster :)


Middag med gänget!

På kvällen träffade vi alla de svenska familjer som är här nu, tre andra förutom oss, och käkade middag med dem. Det är jättetrevligt att träffa andra som är går igenom samma process och det är alltid trevligt med nya bekantskaper och lite sällskap :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar