onsdag 23 mars 2016

Äntligen, det sista och efterlängtade beskedet!

När man minst anar det! Idag fick vi vårt efterlängtade besked! Den 4 april vinner vår dom lagakraft. Snart reser vi tillbaka till Seoul och hämtar hem vår lilla dotter, tjoho!

Vi som nästan hade tappat hoppet om att få besked innan påskhelgen, så fick vi det iaf :) Sånna besked gillas! Men det är snabba puckar. Vi måste resa nästa helg och stanna till åtminstone den 7 april. Så Måns har letat flyg och hotell för fullt idag. Troligtvis reser vi den 2 april och hem den 8 april. Tyvärr vet vi inte vilket överlämningsdatum än. Vilket såklart försvårar det hela en del. Vi vill ju ha henne hos oss iaf två dagar innan vi reser hem. AC sa att vi förhoppningsvis får datum för överlämning innan vi reser, men vi måste ju boka resa idag så vi får hoppas att vi får henne senast den 5 april.

Nu känns det extra skönt att ha en långhelg framför sig där vi kan hinna fixa det sista i hemmet och förbereda för resan. Mormor och moster är också informerade så att de kan planera för att bo hos oss och passa storebror. Nu ska vi bara förbereda honom på alltihop också! Hoppas att han inte kommer bli allt för ledsen, det kommer göra ont i mammahjärtat.

10 kommentarer:

 1. Ett STORT grattis till er!! Så kul! Hoppas att ni lyckas boka flyg och boende.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Japp, flyg och hotell är fixat, skönt!

   Radera
 2. Hej. Jag har följt din blogg ett tag. Vill bara önska er ett stort lycka till på er syskon resa. Vilken lycka. Mvh en blivande farmor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt :D Tack så mycket! Hoppas att du snart blir farmor!

   Radera
 3. Tvaskablitre23 mars 2016 12:39

  Stort grattis till det härliga beskedet.

  SvaraRadera
 4. Grattis! Vad härligt att ni fått datum och slipper vänta längre!
  Vi är fortfarande kvar i Indien och har nu bott ihop med vår son i två veckor. Vilken upplevelse och resa detta har varit, och är fortfarande. Vi är dock klara med alla papper och planerar åka hem till Sverige imorgon. Ska bli skönt! Fick ju tips av din tidigare packlista för er resa att hämta sonen, här kommer ett par tips från mig på enkel mat/mellis att fixa till barn när man bor på hotell/lgh.
  Smörgåsrån, Ellas grönsaks/frukt puréer, gröt, kokt ägg.
  Önskar er en härlig resa! /Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket! Ja det är verkligen en omtumlande, häftig och unik resa vi och våra barn är med om. Hoppas att hemresan har gått bra.
   Va roligt att mina tips kommer ill glädje och tack för dina tips. Gröt har vi tänkt ta med oss, äg och kex finns där. Men puréer/klemmisar såg vi vi inte i Seoul, fast vi kollade iofs inte barnmaten. Men det känns lite svårt att ta med hemifrån tänker jag eller gjorde ni det? Jag vet att man kan få sånt levererat uomlands genom ett företag men vi ska ju bara vara där ett par dagar med henne så det är inte så lönt.

   Radera
 5. Stort stort grattis till det härliga beskedet! Tänk att ni väldigt snart får hämta hennes, vilken lycka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja tänk snart är vi tillsammans :) Det är svårt att föreställa sig!

   Radera