måndag 29 februari 2016

Sjukstuga och resfeber

Förra veckan hade vi sjukstuga hemma. Sonen blev sjuk redan förr, förra onsdagen men på fredagen och lördagen var han pigg och feberfri för att på söndagen ligga däckad i feber igen. Sen hängde det i nästan hela förra veckan och han var inte tillbaka på dagis förrän i torsdags. På tisdagskvällen var det min tur att bli sjuk. Men nu är vi alla på banan igen och tacksamma att vi faktiskt hann bli sjuka och friska igen innan resan. Det vore nästan osannolikt att vi skulle klara oss helt ifrån influensan och då är det bra att vi inte blir sjuka när vi är iväg iaf.

Sen har jag lite smått börjat få lite resfeber också, men det är ju positivt :) Nu är det bara ett par dagar kvar till avresa, på torsdag går flyget. Kan knappt fatta att vi snart är där! Som tur är så har vi varit duktiga och fixat saker i god tid så även om vi nu har varit sjuka så är det bara packningen kvar i stort sätt. Vädret är lite skiftande där nu, allt från 8 till 18 grader varmt och på nätterna ligger det runt 0 grader, så det blir inte lätt att packa. Skulle ju gärna vilja slippa att ta med vinterjackorna.

Mitt i allt de här sista dagarna innan resan passade en av våra katter att sätta i sig ett par snören. Av allt man kan äta som man inte ska äta när man är ett litet djur så är snören typ det sämsta. Och våra katter passar alltid på att skada sig när det är helg och kostar helt hutlöst mycket att vara på djursjukhus, inte direkt den extra räkningen vi behöver just nu :( Men vi hade inget val än att åka in med henne igår för att kolla upp henne. Och hon är fortfarande kvar där för observation. Men det ser iaf ganska ljust ut nu efter dagens rond och röntgen. Hon är pigg och mår bra och de kan inte se några konstigheter på röntgen så vi håller tummarna för att det fortsätter så och att hon slipper opereras. Men hon ska vara kvar där till i morgon för observation. Vi håller tummarna för att hon klarar sig och slipper operation!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar