tisdag 16 februari 2016

Mindre än två veckor kvar

Snart ska väskorna packas!

Nu börjar det verkligen närma sig, det är mindre än två veckor kvar tills avfärd. Nu börjar det kännas lite mer verkligt och pirrigt! Men som tur är så börjar vi iaf bli klara med det mesta av de praktiska förberedelserna.

I helgen kunde vi äntligen åka till Ikea och köpa de möbler som saknades till dotterns rum. Och vi hann även bygga ihop dem och ställa i ordning rummet. Det kändes riktigt bra! Jag behöver fixa sånt där för att förbereda mig för hennes ankomst. Allt är inte klart än men det mesta iaf.

Bilbarnstolar, matstol, bärsele, syskonvagn och lite annat sånt smått och gott är också klart. Jag har under ett tag även köpt en del kläder åt henne men det blir en tur till Ullred när vi kommer hem från första resan för att fylla på med vår-/sommarkläder och ytterkläder till båda barnen. Lite fler leksaker till dottern har jag också tänkt köpa i Korea men även i Ullared om vi inte hittar allt där. Storebror är inte så glad för att dela med sig så det känns viktigt i början att dottern har egna leksaker så att han får vänja sig ett tag vid att det nu alltid kommer att finnas ett barn till i familjen som vill ha och leka med leksakerna.

När det kommer till packningen kommer det inte bli lätt. Det är på väg att bli vår i Seoul men just nu verkar vädret variera väldigt. Vi har en grupp på Messenger med personer som har domstolstid samma dag som oss och en till ett par veckor tidigare än oss. Så den familj som är där nu har uppdaterat oss lite om vädret, en dag ösregnade det för att andra dagen vara 17 grader varmt på dagtid medan det dagen efter var dags att sätta på vinterjackan igen! Vi hoppas slippa släpa med oss vinterjackorna och få uppleva lite vårvärme ist. Det blir så mycket lättare och trevligare då :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar