onsdag 16 december 2015

Halvvägs mot målet?!Nu har vi nått halvvägs mot målet med vårt adoptionspussel. I alla fall sätt till hur många pusselbitar som har "sålts". Hälften av de 250 pusselbitar som vårt adoptionspussel består av har fått ett namn. Vi är så rörda och otroligt tacksamma över alla bidrag från alla fantastiska människor! Varje gåva är sååå betydelsefull och vi kommer alltid att minnas alla som har varit med och bidragit till vår resa. Under julledigheten ska vi börja skriva namnen på pusselbitarna och pussla ihop pusslet :)

Kanske och förhoppningsvis har vi också kommit halvvägs i väntan på att få resa till lillasyster. Nu har det gått drygt 3 månader sedan vi fick vårt barnbesked. Om vi har tur så har vi "bara" 3 månaders väntan kvar till samtalet om resebeskedet. Vi längtar verkligen nu. Och jag tror att storebror också gör det, han pratar ofta om lillasyster i olika sammanhang. Vi hoppas verkligen att de kommer att tycka om och ha stor glädje av varandra.

2 kommentarer:

 1. Första gången jag hittade till er blogg. Blev helt tagen över vilken fin blogg och resa ni gjort/gör. Bilderna fick mig att smälta av kärlek. Köpte en pusselbit. Även om det inte är mycket är den en pusselbit, som tillsammans med många blir er helhet. Lycka till med allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Både för berömmet för bloggen och bidraget till en pusselbit. Vi är så tacksamma!
   Önskar samma lycka till för er!

   Radera