tisdag 6 oktober 2015

Loppis


Vi var ju så säkra på att vi skulle få en son till, en lillebror till Viggo, så vi har varit duktiga på att spara alla kläder, leksaker etc. Men nu blev det en dotter, en lillasyster, så då får vi i stället göra oss av med lite saker och köpa lite nytt. Självklart är det en del av Viggos saker och kläder som även en flicka kan ha, men inte allt. Och sen vill man ju att hon ska få egna nya saker också. Och jag kan inte sticka under stol med att det är roligt att få köpa flickkläder m.m. ;)

Så när tillfället dök upp att det ska vara en loppis i Lomma där vi bor där man kan hyra bord så nappade vi direkt på det. Så i ett par veckor har jag nu sorterat och plockat fram grejer som vi ska sälja och jag får fortsätta i veckan för att göra allt klart. Det är ju ett ypperligt sätt också att få in pengar till adoptionen eller till att finansiera det nya till lillasyster :) Förutom att sälja barnkläder och leksaker så kommer vi även sälja inredningsprylar, kläder och diverse annat. Man kommer också att kunna beställa min barnposter "Världen".

Så om du har vägarna förbi Lomma på lördag så är det loppis i Dansrotundan mellan kl 10 och 14. Förutom en grym loppis så är det andra aktiviteter på Dansrotundan som lotterier, ansiktsmålning, ballongfigurer, fiskedamm, fika- och korvförsäljning m.m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar