onsdag 2 september 2015

Det magiska samtalet!

Vi har glädjande nyheter att dela med er, vi har fått vårt efterlängtade barnbesked! I torsdags bara två veckor efter att vi hade skickat våra papper fick vi det magiska och överraskande samtalet. Och när de berättade att det var en flicka trodde jag knappt mina öron! Vi ska få en dotter, Viggo ska få en lillasyster, det känns helt galet!
Hon är 16 månader och alldeles bedårande söt. Vi har fått massor av foton och filmer. Nu väntar den långa, olidliga väntan på att vi får träffa henne på riktigt och hämta hem henne. Troligtvis kommer det dröja 8-10 månader.
Nu ska vi sätta fart och samla nya papper igen och skicka till Korea.

I helgen var jag på loppis och kunde inte låta bli att köpa den här söta klänningen till lillasyster. Men de kändes konstigt och annorlunda att titta på och köpa flickkläder :)

Vi är som ni säkert förstår överlyckliga, glada och tacksamma över att vi ska få privilegiet att bli föräldrar igen. Nu ska vi försöka njuta ett tag innan längtan och frustrationen över väntan tar över.


9 kommentarer:

 1. Så fantastiskt härligt att läsa! Varmt, varmt grattis till hela lilla familjen.

  SvaraRadera
 2. Oj vad snabbt det gick! Hoppas att tiden fram tills ni får resa blir så kort och uthärdlig som möjligt! Stort grattis!! /Annika

  SvaraRadera
 3. Stort grattis och så himla snabbt. Grattis även till flickan, då jag förstått att relativt få flickor kommer från SK nuförtiden. Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Men va snabbt! Grattis till lillasyster 😀

  SvaraRadera
 5. Grattis!! Oj, vad fort det gick, helt underbart!! Vad roligt med en flicka också. Blir superavis, vi har en son från Sydkorea och längtar efter ett syskon till honom ❤️/ Lisa

  SvaraRadera
 6. Stort grattis till flickan! Hoppas att ni snart får resa iväg och hämta henne! Lycka till med allt! Kram

  SvaraRadera
 7. Grattis till er lilla dotter!!! Håller tummarna för att ni inte behöver vänta länge på att få åka och hämta hem henne.

  SvaraRadera
 8. Hääärligt! Grattis till flickan! Hoppas vägen till Korea går så smidigt och skyndsamt det kan bli :-)

  SvaraRadera
 9. Underbart! Grattis till er lilla dotter :D

  SvaraRadera