söndag 17 maj 2015

Auktion och insamlingSom jag har beskrivit förut här på bloggen så kostar idag en adoption väldigt mycket pengar. Avgiften till adoptionsorganisationen och Sydkorea är idag drygt 240 000 kr. Sedan tillkommer det andra avgifter utanför det och tillsammans med kostnader för resa och uppehälle så kan det sluta på mellan 340 och 390 000 kr. Vi sparar så mycket vi kan men så mycket pengar är svårt att spara till om det inte ska ta hur många år som helst och då skulle vi hinna bli för gamla för att få adoptera. Så med inspiration av fundraisingen i USA när man ska adoptera har vi tänkt göra ett försök att göra detsamma.

Nu har vi tänkt testa ytterligare ett sätt att samla in pengar genom auktioner på Instagram. Så om du har ett företag eller känner någon som har ett företag som skulle vilja hjälpa oss genom att skänka produkter som vi kan auktionera ut så skulle vi bli jätteglada. En auktion fungerar på så sätt att vi lägger ut produkten/produkterna till ett utropspris, personerna budar sedan genom att höja budet med en minimumsumma i taget. Vid en vald tidpunkt avslutas auktionen och högst bud vinner. Insamlade pengar går sedan oavkortat till finansieringen av vår adoption. Det kan vara olika typer av produkter, allt från barnprodukter, inredning, kläder, skor, presentkort, upplevelser, ja det mesta som går att skicka helt enkelt :) Alla pengarna går oavkortat till adoptionen.

Om du eller någon du känner vill hjälpa ett barn att få en för-evigt-familj så kan du göra det genom att skänka en eller flera produkter till våra auktioner. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Du får jättegärna sprida detta till andra som tillverkar och/eller säljer produkter som kan passa att auktionera ut som du tror skulle kunna tänka sig att vilja göra en god sak och hjälpa till. Antingen vidarebefordra det här mejlet med en hälsning från dig själv eller om du hellre vill tipsa oss om företag att kontakta, skicka då deras kontaktuppgifter till den här mejladressen.

Tack på förhand!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar